OMD Gorinchem

Monumentenwandeling met SSG tijdens Open Monumentendag

SSG is partner en deelnemer tijdens Open Monumentendag 2024. Zaterdag 14 september om 14.00 uur staan onze SSG-gidsen klaar voor een Monumentenwandeling langs een selectie van onze opgeknapte panden en hun verhaal.

Noteer hem alvast in de agenda: zaterdag 14 september om 14.00 uur Monumentenwandeling met Stichting Stadsherstel Gorinchem. SSG is actief partner van Open Monumentendag. En omdat ook wij van erfgoed en historisch vastgoed houden, verzorgen onze SSG-gidsen Jeroen Vinckers en Ruud Degenaar op zaterdag 14 september voorafgaand aan onze feestelijke SSG-bijeenkomst, een wandeling langs diverse door SSG-gerestaureerde panden. Wij nemen u mee langs de geschiedenis van die panden, het herstel en wat het de moeite waard maakte om specifiek deze panden te restaureren.

Startpunt: 14.00 uur Hazewindhondstraat 20, Gorinchem. Aanmelden vooraf is niet nodig.

De wandeling duurt tot 15.00 uur en eindigt in de Schuilkerk op de Langendijk. U kunt hier met een kop koffie direct aansluiten bij de feestelijke bijeenkomst van SSG met o.a. de uitreiking van de Stadsherstelprijs en interessante sprekers over Gorinchem.

Bekijk hier het hele programma van Open Monumentendag 2024 in Gorinchem.

Deel dit bericht via